algemeen

ZONNIGE START

 

Eerste fase volledig verkocht

In de eerste fase worden zes twee-onder-een-kap en twee vrijstaande woningen gebouwd. Alle woningen hebben een ruime en zonnige tuin op het zuiden. De kavels variëren van circa 270 tot 390 m2.

 

Heel compleet

De woningen worden allemaal voorzien van een garage. In de achtertuin wordt op de erfafscheiding een hoog open gaashekwerk geplaatst. U hoeft dus alleen nog maar het straatwerk en de beplanting zelf aan te brengen.

 

Het tegelwerk en het sanitair van de badkamer en het toilet op de begane grond zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Hierin zijn natuurlijk nog wijzigingen mogelijk, of u laat het compleet vervallen.

 

Het keukenblok is niet inbegrepen in de verkoopprijs. U kunt eventueel bij de showroom van het project een keuken bestellen.

 

Energiezuinig

De woningen zijn met de extra isolatie en zonnepanelen (lease) heel energiezuinig. Een perfecte manier van energiebesparing, die zich meteen uit in lagere woonlasten.

 

Korte bouwtijd

De woningen worden geheel prefab aangeleverd op de bouwlocatie. De bouwtijd is hierdoor slechts vier à vijf maanden! De bouw start in juni 2016. In het najaar van 2016 worden de woningen opgeleverd.

  twee-onder-een-kap

  vrijstaand

  menu à la carte

  verkoopprijzen

  verkoopinformatie

Cookie & privacy policy