Cookie & privacy policy

Spetterende finale

 

Derde fase

In de laatste fase van Jacobsveld worden vier twee-onder-een kap en zeven vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen van deze laatste fase zijn nog ruimer en staan rondom vrij op de kavel. En er zijn twee specials aan het pleintje bedacht! Of heeft u liever het groene en vrije uitzicht aan de Pastoor van Breugelstraat?

 

Een totaalplaatje

Alle woningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of een vrijstaande garage op het perceel en een ruime oprit voor twee auto’s. Daarnaast is er nog ruime parkeergelegenheid in de buurt van de woningen. Ook voor deze woningen geldt dat het tegelwerk, sanitair van de badkamer en het toilet zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Hierin zijn natuurlijk nog wijzigingen mogelijk, of u laat het compleet vervallen.

 

Het keukenblok is niet inbegrepen in de verkoopprijs. U kunt eventueel bij de showroom van het project een keuken bestellen.

 

Energiezuinig

Alle woningen zijn met de extra isolatie en zonnepanelen (eigendom) heel energiezuinig. Een perfecte energiebesparing die zich meteen uit in lagere woonlasten.

 

Daarnaast is het mogelijk om voor een EPC-waarde=0 te kiezen. U krijgt dan een warmtepomp i.p.v. een CV-ketel, waardoor uw woning gasloos zal zijn.

 

Korte bouwtijd

Ook de woningen in de derde fase worden geheel prefab aangeleverd op de bouwlocatie. De bouwtijd is hierdoor heel kort. Er is dus veel mogelijk vanaf

€ 312.500 von! En als u snel beslist tot aankoop, dan krijgt u een waardecheque voor het menu à la carte of voor korting op de verkoopprijs. De makelaar kan u hier nader over informeren!

 

  menu à la carte

  verkoopprijzen

  twee-onder-een-kap

  verkoopinformatie

  vrijstaand rood

  vrijstaand wit