algemeen

CENTRALE LIGGING

 

Jacobus Seppe

Het dorp Bosschenhoofd staat van oudsher ook bekend onder de naam Seppe, naar de waard van de oude herberg uit 1847, Jacobus Seppe. De spoorarbeiders gingen hier eten en overnachten, waardoor halteplaats Bosschenhoofd de naam “Stopplaats Seppe” kreeg. Het vliegveld Seppe ontleent zijn naam aan Jacobus Seppe, zo ook de nieuwbouwlocatie Jacobsveld, aan de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd.

 

Turfsteken

Bosschenhoofd, dorp van turf en heide, maar vooral ook dorp in het groen. De Wildert, Maple Farm en het Pagnevaartbos. Bosschenhoofd is een groen hart in West-Brabant.

 

Brabantse gezelligheid

Bosschenhoofd heeft nog veel meer te bieden. Geniet van een drankje bij De Cockpit of op het terras van Eeterij Stroop. Voor een high tea of gezellig etentje biedt restaurant De Haard een uitgebreide kaart. U zult beslist vakantiegangers van Molecaten Park Bosbad of Golden Tulip Hotel De reiskoffer op de fiets tegen komen.

 

Uitstekende bereikbaarheid

Bosschenhoofd is heel strategisch gelegen aan de A58. Breda, Roosendaal en Dordrecht liggen binnen handbereik. Den Haag, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Antwerpen zijn binnen het uur te bereiken. De nieuwe wijk Jacobsveld is hierdoor een prima uitvalsbasis!

  ligging

Cookie & privacy policy